Verkoop je woning zonder makelaar

Het verkopen van je woning is een behoorlijke klus die veel tijd en moeite kan kosten. Veel mensen nemen daarom een verkoopmakelaar in de armen zodat zij veel van deze tijd en moeite kunnen laten uitvoeren. Het is echter zo dat de diensten van een verkoopmakelaar behoorlijk in de kosten kunnen lopen. In dit artikel lees je daarom tips over hoe je je woning kunt verkopen zonder veel geld kwijt te zijn aan een verkoopmakelaar. 

Online makelaar inschakelen

Een van de mogelijkheden die je hebt is het inschakelen van een makelaar via het internet die je in de juiste richting kan wijzen. Het vaststellen van de verkoopprijs en het opstellen van de verkoopovereenkomst zijn voorbeelden waar de online makelaar je bij kan helpen. De rest van de taken zul je zelf voor je rekening nemen. Hierdoor bespaar je een hoop geld terwijl je toch ergens een beetje geholpen wordt.

Zelf werkzaamheden op je nemen

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om alles zelf voor je rekening te nemen. Dit gaat deels hand in hand met het kopje hierboven. Zo schrijf je zelf je Funda-advertentie, neem je zelf de foto’s (of huur je een fotograaf in) en regel je de inschrijving op het platform. Deze taken zijn niet het meest ingewikkeld maar het kost wel tijd en moeite (vooral als je het goed wilt doen). 

Verkoop je woning aan een huizenopkoper

De laatste optie is tevens het meest eenvoudig. Door je huis zonder makelaar te verkopen aan een huizenopkoper geef je net als bij een verkoopmakelaar alle zaken uit handen, alleen heb je op dat moment direct contact met de kopende partij in plaats van met een tussenpersoon. Je woning snel verkopen aan Bagro Vastgoed is een van de voorbeelden. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.