Richmond Interiors brengt een luxe interieur naar jouw huiskamer

Met Richmond Interiors kun je een luxe interieur ook naar jouw eigen huis brengen. Doordat dit merk werkt op basis van passie maken zij eigentijdse maar luxe collecties die beschikbaar zijn voor iedereen. Richt je huis compleet in met tafels, spiegels, stoelen, klokken en zelfs de kandelaars kun je van dit merk aanschaffen. Het is een familiebedrijf dat een prachtig verleden heeft en de pronkstukken en accessoires die zij nu ontwerpen zijn eigenlijk voor elk interieur onmisbaar.

Zo ontstond het familiebedrijf

Het familiebedrijf is al in de jaren ’80 gestart vanuit passie, maar begon als een metaaldraaierij. De metaaldraaierij stopte en er werd een winkel gestart in antieke meubelen wat al snel bekend werd. De nieuwe filialen volgenden snel en richtte zicht op import en inkoop van antieke meubelen. Naast de bekende Engelse meubelen werd ook de stap gemaakt naar Tsjechië en vervolgens naar Roemenië. Kort erna werd een eigen productie gestart en werden er afspraken gemaakt over het importeren van hout uit China en Indonesië. De collectie werd groter en uitgebreider.

In het jaar 2011 werd het bedrijf overgedragen aan de zoon van de familie en de antieke meubelen verdwenen uit de winkels. Er werd een overstap gemaakt naar het creëren van een eigentijdse en compleet nieuwe lijfstijl waar Richmond Interiors in slaagde. Echter sloeg in 2016 het noodlot toe en de fabriek werd door een brand verwoest. Door de nog steeds levendige passie werd het bedrijf opnieuw opgestart en zijn ze doorgestart in luxe meubels en accessoires. Zij hadden in de voorgaande jaren al ervaringen opgedaan in hun eigen meubelwinkels en de klanttevredenheid bleven hoog in het vaandel staan bij hun design merk. Er werden enkele high-end showrooms ingericht waardoor klanten op meerdere plekken terecht konden om de beleving daadwerkelijk te ervaren.

Maak jouw interieur eigentijds met Richmond Interiors

Uiteindelijk is het internationale merk Richmond Interiors uitgegroeid tot een bekendheid, wereldwijd met vele mogelijkheden tot aan accessoires aan toe. Niet alleen hun banken en tafels zijn bekend, maar ook hun kandelaars en klokken. Zo kun je vanuit dezelfde collectie en hetzelfde designmerk jouw interieur inrichten met een eigen touch.

Eigenlijk hebben alle meubels een luxe uitstraling, wat je terugziet in de gouden details en velvet stoffen. De ontwerpen zijn echte pronkstukken en hebben recht op een eigen plekje in iedere woonkamer. Zo kun je jouw interieur een landelijke uitstraling geven, maar ook modern of juist heel klassiek. Het gebruik van het hout in de meubelstukken zorgt voor een warme uitstraling die eenvoudig te combineren is met andere design merken.

Richmond Interiors maakt vrijwel alles mogelijk wat je van een design merk mag verwachten, juist door hun brede aanbod van banken, tafels, kasten, kussens en verlichting. De mogelijkheden zijn door hun uitgebreide collecties eindeloos en ieder meubel of accessoires is een pronkstuk. Zo heeft dit designmerk ervoor gezorgd dat design betaalbaar is en ook in jouw huiskamer toe te passen is zonder dat je miljonair hoeft te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.