W
EBDESIGN BY WEBENLOGO.NL      
         
  Logo Bouwdorp Hees  
 
         
 

 

 

Frequently Asked Questions (Veel Gestelde Vragen)
 

Wanneer en waar is het bouwdorp?
De laatste week van de zomervakantie. In 2017 is dat van vrijdag 18 augustus (opbouw) t/m vrijdag 25 augustus 2016.
Voor de kinderen begint de pret op zondag 20 augustus bij het ophalen van de weekkaart.

Voor wie is het bouwdorp Hees?
Je mag meedoen als je tussen de 4 jaar en 12 jaar bent (of als je nog in groep 8 zit). Kinderen t/m 5 jaar mogen alleen meedoen als ze onder begeleiding van een volwassene staan. Dit hoeft niet perse een eigen ouder te zijn. Ouders mogen ook (evt roulerend) op elkaars kinderen passen.

Wat kost een weekkaart?
We hopen dit jaar wederom geen verhoging te hoeven doen voor de prijs van de weekkaart.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?
Inschrijven kan in de maand mei 2017. Hou de website in de gaten voor de exacte datum. Het inschrijfformulier is tzt te vinden op deze site onder het kopje 'inschrijven'.

Blijven de kinderen tijdens het bouwdorp op het terrein?
Het programma is voor een groot deel op het terrein. Tenzij ouders op het inschrijfformulier hebben aangegeven dat hun kind zelf het terrein mag verlaten om naar huis te gaan, blijven de kinderen op het terrein tot ze worden opgehaald door hun ouders/verzorgers. Als het heel slecht weer is, kan het zijn dat we (uiteraard onder begeleiding) met de kinderen het terrein afgaan en uitwijken naar een locatie in de buurt.

Ik wil graag meehelpen tijdens het bouwdorp, kan dat?
Heel graag zelfs! Er zijn altijd mensen nodig en we zijn blij met alle hulp die we kunnen krijgen. Als u mee wilt helpen, meldt u dan aan via het ouderhulpformulier, of mail naar info@bouwdorphees.nl .

Moet ik zelf mijn lunch mee nemen?
Ja, voor je eigen lunch moet je zelf zorgen, tenzij het anders vermeld staat op het programma, hou daarom goed de site in de gaten. Drinken en tussendoortjes krijg je van het bouwdorp!

Hoe komt het dat ik als ouder moet helpen en voorheen niet?
Het aantal kinderen dat meedoet stijgt en het aantal ouders dat wil helpen daalt. De organisatie van het bouwdorp en de begeleiding in de bouwweek gebeurt door vrijwilligers. Zo kunnen we de kosten laag houden. Om de veiligheid voor uw kind te waarborgen willen we voldoende vrijwilligers hebben gedurende de hele week.

Waar kan ik meer informatie vinden over Vereniging Dorpsbelang Hees?
Voor meer informatie kun je op de site van VDH kijken.

 
     
INTERESSANTE LINKS     FAQ      PLATTEGROND     DISCLAIMER